Kvalitet na prvom mestu!

Kvalitet je bio i jeste glavni cilj naše kompanije. Zadovoljni klijenti su naša najveća nagrada. Kroz godine osluškujemo potrebe tržišta i želje kupaca, i u korak sa tim se usavršavamo. Iz tog razloga nam je trenutno u fokusu plastifikacija metala (praškasto i elektrostatičko farbanje metala) za industriju i široku primenu kao i lasersko skidanje rđe.

Prednosti su mnogobrojne. Jedna od najvažnijih prednosti je ušteda vremena prilikom farbanja metala i uklanjanje rđe sa istog, kao i ušteda vremena nakon završetka radova.

Kod savremenog skidanja rđe, za razliku od tradicionalnog sistema skidanja rđe, potrebno je mnogo manje vremena za uspešne rezultate. Razlog tome je zato što kod savremenog sistema skidanja rđe nema potrebe za dodatnim pripremama površine pre početka rada, kao ni dodatnog posla po završetku.

Ukoliko se farbanje metala vrši našom savremenom metodom - plastificiranjem metala, proizvod od sirovine do gotovog proizvoda dolazi u roku od sat vremena. Vreme celokupnog procesa se znatno smanjuje sa 48 sati, koliko je potrebno prilikom korišćenja tečnih boja.

Kontaktirajte nas


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica vezanih za naše usluge slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam odgovoriti.Kontakt
Kontakt
Kontakt
Kontakt